Vi vil hjælpe dig med at finde dit næste plankebord
Ikke to plankeborde er ens, derfor vil vi give dig de bedste muligheder for at DU finder præcis det plankebord der passer til dig.

Så er spørgsmålet om du skal have et rundt eller et firkantet bord. Det kommer naturligvis an på hvordan rummet omkring det er indrettet. Runde borde kan være med til at skabe en fin kontrast i et hjem med mange lige linjer. Derimod kan et firkantet bord være med til at fremhæve disse linjer. Så valget er dit – og meget langt hen ad vejen er det et spørgsmål om, hvad du synes bedst om, og hvad du synes passer bedst ind i dit hjem.

#1 UDENDØRS PLANKEBORDE

EG 3 PLANKER

Håndlavet udendørs plankebord

Et udendørs plankebord som kan tåle at stå udenfor i regn og kulde, der skal dog forventes patina derefter. Bordet består af 3 eg planker og vil passe perfekt på terrassen, bordet kan også bruges indendørs.

✅ Perfekt højde
✅ En fair pris
✅ Kan tåle alt slags vejr

9.000 kr. inkl. moms hos ByMain.dk

#1 – Udendørs plankebord

Vi har anbefalet dette udendørs plankebord dig. Plankebordet består af 3 planker af en længde på 270 cm og en bredde på 95-100 cm. Bordet er ubehandlet hvilket vil sige at det er beregnet til at udendørsbrug, det vil også være muligt selv at oliere bordet. Bordet kan tåle at stå udenfor i alt slags vejr, men der kan forventes patina.

Leave a Reply