Hop med på de nyeste trends og indret dit hjem stilfuldt og elegant med et lækkert rundt plankebord i smukt træ. Læs med her og få inspiration til at indrette dit hjem med de smukkeste plankeborde.

Plankeborde har længe været populære. I starten byggede folk dem selv af gamle planker med stål ben, som gav et rustikt og råt look, men efterhånden kom producenterne i sving og i dag kan du købe alverdens forskellige plankeborde og i forskellige træsorter. Plankeborde giver nemlig dit hjem et smukt rustik og råt look med det smukke træ, som giver dit hjem et smukt nordisk look og skaber hygge i hjemmet.

Skab hygge med et rundt plankebord

Et rundt plankebord af træ er blevet populært, da det giver køkkenet eller stuen et helt andet look end de mere traditionelle, lange plankeborde. Et rundt bord skaber på en eller andet måde mere sammenhørighed og fællesskab, da alle kan se hinanden og tale med hinanden på tværs af bordet. Og så skaber det en virkelig god kontrast til de mange mere firkantede møbler, som vi ofte anvender i vores hjem.

Vælg den træsort, som passer bedst ind i din øvrige stil og få det perfekte look i dit hjem. Du kan som oftest vælge mange forskellige træsorter lige fra valnød, røget eg, teak og mango. Når du har valgt, hvilken type træsort, du ønsker at forny dit køkken med, så kan du vælge stole i et råt look til og så er du godt kørende med en ny stil i din bolig.

Pynt det nye runde plankebord med en flot stage eller vase og pimp stolene op med lækkert lammeskind eller puder, så du og din familie sidder behageligt om det runde bord. Her venter mange hyggestuder med familie og venner.

Leave a Reply